marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Moarte stupidă! Vasile Dubovici a murit la 33 de ani, zdrobit pe trecerea de pietoni de milionarul Daniel Dumitraș (Video)

    de - | 27 iunie 2019, 9:46 AM | Naţional

    0

    Un tânăr de doar 33 de ani a fost omorât ieri, într-un mod stupid, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca.

    „A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe trecerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV-ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator al accidentului în care Vasile Dubovici a murit la doar 33 de ani.

    Impactul a fost violent, bărbatul fiind la circa 2 metri de mașină, dar șoferul de la volanul unui SUV Jaguar a pretins că nu l-a văzut.

    Poliția susține că milionarul Daniel Dumitraș s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Permisul a fost reținut în vederea anulării.

    Victima acestui stupid accident se numește Vasile Dubovici. Originar din Sighetul Marmației, Vasile locuia în Florești, județul Cluj, și era angajat la o multinațională. Avea doar 33 de ani, era căsătorit de doi ani și era tatăl unui băiețel de doar câteva luni.

    VEZI VIDEO cu click aici

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.