marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Jonglerii, picturi pe față, dans și voie bună. Copiii au petrecut o după-masă pe cinste la Festivalul Voluntarilor EVS | Foto

    de Raluca Medeleanu | 17 aprilie 2019, 9:11 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    0

    Copiii care au mers marți după-masă în Parcul Copiilor au avut parte de o doză zdravănă de distracție. Voluntarii din Italia, Spania, Grecia, Franța și Turcia au organizat Festivalul Voluntarilor EVS, prin care au desfășurat diferite ateliere creative, dansuri și competiții.

    Parcul Copiilor s-a umplut de culoare și de copii, unii mai mici, alții mai mari, care râdeau zdravăn și alergau de colo-colo, pentru a învăța să facă jonglerii cu mingi, să învețe să modeleze baloane, să fie pictați pe față, sau să se întreacă la concursuri.

    „A ieșit foarte bine. Mă bucur foarte mult că nu a plouat astăzi, că avem vreme așa de frumoasă și că au venit așa de mulți copii!”, ne-a spus un tânăr din Spania, în timp ce se pregătea să coordoneze un concurs de alergat cu sacii.

    Festivalul EVS  a fost organizat de voluntarii din proiectele #alldifferent2 și Actors of Change 2, demarate de Organizația Tinerilor cu Inițativă din Arad, cu finanțarea Erasmus+, proiecte menite să îmbunătățeacă includerea în societate a grupurilor vulnerabile și să învețe comunitatea locală tânără să fie cât mai tolerantă.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.