duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tinerii cu inițiativă ajută ONG-urile arădene să comunice mai bine

  de Raluca Medeleanu | 21 august 2015, 1:33 PM | Educaţie

  0

  Organizația Tinerilor cu Inițiativă, filiala Arad, a realizat o colaborare inedită împreună cu încă două asociații din Uruguay și Portugalia pentru a aduce la lumina zilei un proiect extrem de util, ce vine în ajutorul îmbunătățirii comunicării între ONG-uri și nu numai.

  Cele trei asociații au reușit să creeze o platformă online care pune la dispoziția oricui o serie de exerciții practice pentru cursuri de comunicare. Proiectul „Communicate at your best”, realizat din fonduri europene, aduce ONG-urilor arădene, românești, dar și celor din alte țări, un real sprijin, atât din punct de vedere al training-ului eficient pe care îl oferă, cât și din punct de vedere economic, site-ul fiind oferit utilizatorilor în mod gratuit, scutind cheltuieli care s-ar putea ridica la sume de până la 3000 de euro.

  Momentan platforma este disponibilă doar în limba engleză, dar începând cu luna decembrie a acestui an ea va avea versiuni în română, spaniolă și portugheză.

  Pe lângă această realizare, colaborarea dintre cele trei asociații a mai adus un beneficiu orașului nostru. Opt voluntari din Uruguay vor oferi lecții gratuite de limba spaniolă, pe o perioadă de 5 luni, în diferite centre, grădinițe și școli arădene, învățându-i pe copii limba prin metode nonformale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.