Thrillerul „Siberia”, cu Keanu Reeves şi actriţa româncă Ana Ularu, are premiera în SUA





Thrillerul „Siberia”, de Matthew Ross, cu Keanu Reeves în rolul principal şi în care joacă şi actriţa româncă Ana Ularu, are premiera vineri în cinematografele din America de Nord.
În centrul acţiunii se află Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. După ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, Hill porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele ruseşti din Siberia, Katya (Ularu). Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor două lumi îl aduce pe erou într-o situaţie fără ieşire, potrivit sinopsisului de pe cinemagia.ro.
Pentru Ana Ularu, scenariul demonstrează complexitatea relaţiilor.
„Cred că am fost interesată să am pe cineva care să spună o istorie ca asta, o poveste de dragoste neobişnuită, care nu implică lucruri care funcţionează sau mici breşe„, a declarat aceasta pentru The Hollywood Reporter.
„Implică pe cineva care trece prin tot acest haos, tot acest iad şi sfârşeşte tot prin a iubi acea persoană”, a mai spus Ularu.
Actriţa Ana Ularu nu se află la primul rol într-un film străin. Ea a mai jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în „Serena” (2014) şi alături de Tom Hanks în „Inferno” (2016). În 2017 publicul a putut să o vadă în serialul de televiziune „Emerald City”.
De-a lungul carierei, actriţa a jucat, printre altele, în peliculele „Italiencele” (2004), de Napoleon Helmis, „Turkey Girl” (2005), de Cristian Mungiu, scurtmetraj parte din filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found”, „Hârtia va fi albastră” (2006), de Radu Muntean, şi „Tinereţe fără tinereţe” (2007), al lui Francis Ford Coppola.
Totodată, în 2011, a primit trofeul Boccalino – premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic” (2010), de Bogdan George Apetri, iar în 2012, trofeul Shooting Stars, Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.
Sursa foto: Pro Cinema
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)