Fără comentarii. La Alba Iulia, minorii și studenții merg la patinoar gratuit, iar ora costă 5 lei. La Arad – nicio gratuitate, iar ora costă aproape triplu: 14 lei





Unii înțeleg prin Sărbătorile de Iarnă un prilej de a face cadouri, dar alții… un prilej de a scoate mai mulți bani din buzunarele oamenilor care vor să profite de zilele libere și să se distreze împreună cu pretenii.
Despre ce vorbim? Despre prețurile patinoarului de la Arad. În 18 decembrie, pagina de Facebook a patinoarului a postat o serie de fotografii prin care anunță publicul despre tarifele de intrare: 14 lei o oră, respectiv 16 lei pentru o oră și jumătate. În ceea ce privește închirierea patinelor, acestea costă 8 lei pentru o oră, respectiv 9 lei pentru o oră și jumătate. Asta în condițiile în care, bineînțeles, în secțiunea „Despre” a paginii apar tarife mai vechi (9,5 lei/ora, respectiv 11 lei/o oră și jumătate, iar patinele 4 lei/oră și 5 lei/o oră și jumătate). Așadar, avem de Crăciun prețuri aproape duble.
„Păi, asta e. Trăim în capitalism”, veți spune. Da, comerțul e comerț, dar noi vă contracarăm totuși cu un exemplu, tot din capitalism, asupra căruia ne-a atras atenția un cititor. Exemplul vine direct de la Alba Iulia: cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, la târgul de Crăciun al orașului, patinoarul este gratuit pentru tinerii sub 18 ani și pentru studenți! Adică exact pentru cine folosește poate cel mai mult patinoarul. Iar pentru ceilalți, tariful este cu mult mai mic decât cel din orașul nostru. O oră de patinaj în Alba Iulia costă 5 lei. La noi e 14… și prețul biletului nu ține cont de vârstă. Fie că e vorba de un copil de 10 ani, fie că e vorba de un adult, prețul e neschimbat.
Fără comentarii.
Comentariile portalului
E o cronica superba, Sadoveanu ar fi invidios, dar, cum ar fi ca voi, jurnalistii, expertii in comunicare si identificate a stirilor adevarate sau false, sa va asumati raspunderea pentru (...)
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)