marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Iulian Sănducu va fi judecat pentru tentativă de omor!

    de Special Arad | 11 februarie 2016, 7:00 AM | Naţional

    0

    Iulian Șerban Sănducu, șoferul unui VW Touareg care a șicanat și lovit, în 2015, un autoturism Dacia Logan în zona Fântânii Miorița, a fost reținut miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

    Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, la data de 4 iulie, în jurul orelor 10,15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe șoseaua București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, pe sensul de ieșire din București, în condițiile unui trafic intens, Iulian Șerban Sănducu a avut un comportament șicanator și agresiv față de un alt participant la trafic — persoana vătămată C.F., aflat într-un autoturism marca Dacia Logan împreună cu părinții săi.

    Procurorii arată că, în momentul în care a ajuns paralel cu Dacia Logan, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, Iulian Șerban Sănducu a frânat brusc și a virat violent în direcția autoturismului Dacia, intrând în coliziune cu acesta în mod intenționat, conform AGERPRES.

    Ca urmare a impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta, acroșând în traiectoria sa un alt autoturism care circulă pe banda unu, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanță de un pieton (persoana vătămată B.C.I.), a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă, rămânând suspendat în imediata apropiere a acestuia.

    TENTATIVA 1

    „Prin acțiunea violentă descrisă mai sus, comisă pe șos. București-Ploiești, în prezența a numeroși participanți la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea și liniștea publică, aducându-se astfel o atingere relațiilor referitoare la conviețuirea socială. Facem precizarea că prezența cauză penală are la bază sesizarea din oficiu a Parchetului de pe lângă Tribunalul București ca urmare a postării pe internet, la data de 23.09.2015, a înregistrării video a incidentului descris anterior”, declară procurorii, scrie AGERPRES.

    Iulian Șerban Sănducu va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.