miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  75 de solicitări pentru SMURD în weekend

  de Special Arad | 25 martie 2024, 11:58 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  75 de solicitări au avut echipajele SMURD – la sfârșitul săptămânii trecute – pentru acordarea asistenței medicale, dintr-un total de 85 de misiuni ale pompierilor militari. Intervențiile acestora din urmă au constat în deblocarea persoanelor, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și lichidarea a șase incendii.

  Reprezentanții ISU Arad au transmis că „din totalul celor șase incendii, patru au fost înregistrate la vegetație uscată, mărăciniș și deșeuri menajere în localitățile Gurahonț, Ineu, Baltele și Arad, în urma acestora fiind afectați aproximativ 1.500 de metri pătrați de teren, iar două la anexele gospodărești ale unor case din localitățile Mocrea și Satu Mare. În urma incendiilor izbucnite la locuințe au rezultat strict pagube materiale, suprafețele afectate fiind mai mici de 70 de metri pătrați”.

  Pompierii arădeni reamintesc că arderea vegetației uscate este strict interzisă.

  Citește și: Incendiu de vegetație uscată pe DN 79 A, în zona Gurahonț

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.