luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  7 aplicații cretine pentru telefonul tău deștept

  de Special Arad | 23 aprilie 2017, 4:50 PM | IT | LOL

  0

  Există ceva la care nu se pricep smartphone-urile noastre din ziua de azi? Ok… încă nu reușesc să ne spele șosetele (ar fi ceva, totuși!), dar există o sumedenie de aplicații care mai de care mai utile… sau inutile.

  Unele ne ajută în viața de zi cu zi, altele au simplul rol de a ne amuza și de a ne potoli plictiseala. Ori… e o simplă fiță, precum celebra aplicație „I Am Rich”, care a costat 1000 de dolari pe App Store și efectiv nu-ți oferea nimic. Dar hey! Ce e suma de 1000 de dolari pentru un bogat? În total opt oameni l-au descărcat, iar ulterior Apple a interzis-o după ce un individ l-a descărcat din greșeală și, evident, s-a cam enervat. Acum există o nouă versiune a acesteia, care costă doar 9,99 de dolari americani și îți oferă, măcar, un calculator. Din ăla, ca să afli cât fac 2 + 2. Ceva ce există preinstalat și pe telefon, de altfel.

  În rândurile de mai jos ne vom ocupa însă de aplicații gratuite care există… doar pentru că niște programatori n-au avut altceva mai bun de făcut sau pentru că se găsesc, cu siguranță, suficienți {inserați aici voi un apelativ!} care să le descarce.

  1. Pointless Button

  Vezi pe Google Play 

  2 (1)

  Așa cum îi spune și numele, e vorba de un buton fără rost. Poți să apeși acest buton până te ia dracu… deși, cică, dacă ești perseverent, s-ar putea să funcționeze și să-ți apară o imagine la un moment dat. Trebuie să fii la culmea plictiselii să-ți descarci aplicația, dar s-ar putea să existe câțiva oameni care o găsesc amuzantă. Precum acest filmuleț care promovează aplicația:

  2. Lick the Icycle

  Vezi pe Google Play

  Lick-the-Icicle

  E o aplicație extrem de utilă dacă vrei să lingi un țurțure și n-ai unde! Da, ai auzit bine! Cu ajutorul acestei aplicații primești un țurțure direct pe ecran, iar dacă îl lingi suficient de mult, se va topi, exact ca varianta reală! Desigur, telefonul nu face o diferență prea mare între limbă și deget, dar hai să nu-i stricăm feng shui-ul unora!

  3. Fake Battery

  Vezi pe Google Play 

  4

  Păi da! Nu știi niciodată când ai nevoie de o aplicație care să te anunțe că bateria telefonului tău se descarcă, când colo nu e așa! Ce-i drept, e „util” dacă vrei să-i faci cuiva o farsă (proastă) și o descarci în secret pe telefonul victimei, ori dacă vrei o scuză ca să nu-i împrumuți telefonul celui care îl cere.

  4. Sleep Sheep

  Vezi pe Google Play

  3

  Poate nici nu e atât de inutilă atunci când vrei să adormi și nu reușești nicicum! Această aplicație te ajută să numeri oile care sar gardul. Atât și nimic mai mult. Nu apare nici măcar din greșeală un lup deghizat în oaie și nici Scufița Roșie pierdută-n spațiu… decât dacă programul într-adevăr te-a făcut să ațipești și să visezi cai oi verzi pe pereți.

  5. iBeer Free

  Vezi pe iTunes sau pe Google Play

  5

  În caz că nu ai bani să-ți cumperi un pahar de bere, presupunem că ți-ai permis să ai un iPhone. E logic! Aplicația e gratuită, ca norocu’! Dar poate ești la volan și ești un alcoolic anonim cu nevoi urgente. Sau poate berea este, într-adevăr, mai bună dacă are un i în față, precum toate device-urile tale, de maniac Apple ce ești… ori ai vrea să fii (căci, nicio grijă! Se găsește și pentru telefoanele cu Android!). Iată, dacă ne forțăm neuronii, putem găsi o grămadă de motive ca să descarci această aplicație!

  6. iVibe Massager Lite

  Vezi pe iTunes sau pe Google Play 

  7

  „E perfectă pentru Valentine’s Day”, anunță reclama… și ne cam imaginăm pe unde bate gânditorul și dezvoltatorul acestei aplicații miraculoase. Ea nu face altceva decât să-ți țină telefonul într-o vibrație neîncetată… și să vă fie rușine dacă nu v-ați gândit la masaj ca o utilitate!

  7. Fake Call

  incoming call putin

  Vezi pe Google Play sau iTunes

  Nu te sună nimeni, dar vrei să demonstrezi contrariul? Descarcă această aplicație și visul ți se va îndeplini! Aplicația îți generează un apel fals, dar ceea ce e și mai interesant e că anumite variante poti fi personalizate (poți să definești numele și poza celui de la care aștepți un apel, precum și ora la care să te sune!). Ba mai mult, poți chiar să primești mesaje pe care le-ai scris tu în prealabil.

  Trebuie să recunoaștem, oricât de cretină, e de departe cea mai utilă aplicație (poate în afară de iVibe Massager Lite pentru că… masajul e sănătos :P), asta dacă ai glume în program și vrei să-ți surprinzi prietenii că te sună domnul Putin, de exemplu.

  Dar vă sfătuim să nu vă-ntindeți prea mult cu gluma! O aplicație similară a folosit și fata din Timișoara care a anunțat presa că a fost contactată de un „curator al jocului Balena Albastră”, ceea ce era o farsă extrem de stupidă, având în vedere isteria creată în jurul acestui „joc”. Poliția a aflat că fata în cauză a înscenat totul, deci grijă mare la ce veți folosi aplicația!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.