marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  62 migranți, prinși la frontieră. Într-un singur automarfar s-au ascuns 46 de persoane

  de Special Arad | 26 septembrie 2023, 5:57 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Doi șoferi turci au încercat să scoată pe furiș din țară zeci de migranți cu două automarfare, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

  Șoferii transportau piese auto pentru societăți comerciale din Polonia și Germania, dar în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al mijloacelor de transport.

  Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 62 de migranți în total, doar într-unul dintre automarfare fiind ascunse 46 de persoane.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Etiopia și Republica Centrafricană, intrați legal în țara noastră

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.