vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „Împreună pentru siguranţă” – parteneriatul pentru prevenirea incendiilor realizat de E.ON România și I.G.S.U.

    de Special Arad | 24 septembrie 2014, 10:32 AM | Naţional

    0

    Ştiaţi că o treime din totalul incendiilor la locuinţe produse în România în perioada septembrie 2012-august 2014 ar fi putut fi evitate prin simpla curăţare sau reparare a coşurilor sau a burlanelor de fum? Dar că aproape 23% din incendii au fost cauzate de utilizarea de instalaţii şi echipamente electrice defecte sau improvizate?

    E.ON Romania și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.) au reînnoit, marti, 23 septembrie, parteneriatul „Împreună pentru siguranţă”.

    Exerciţii de alarmare şi evacuare în şcoli şi licee, lecţii despre energie, jocuri interactive, instruiri privitoare la comportamentul în caz de incendiu, materiale informative distribuite în zone cu trafic pietonal intens, întâlniri cu autorităţile locale şi asociaţiile de locatari. Mii de ore de voluntariat, peste 27.000 de acţiuni de informare organizate la nivel naţional, în cadrul cărora au fost distribuite peste 660.000 de materiale (afişe, flyere, stickere etc.) şi la care au participat direct circa 1,5 milioane de persoane (adulţi şi copii), toate aceste evenimente fiind susţinute de o amplă campanie prin intermediul mass-media cu spoturi TV şi radio pentru promovarea mesajelor de siguranţă la principalele posturi naţionale, dar şi în mediul online.

    Aşa ar arăta, foarte pe scurt, o descriere a eforturilor comune depuse de I.G.S.U. şi E.ON România în primii doi ani ai „Împreună pentru siguranţă”. În cadrul acestui parteneriat, cele două părţi au derulat campanii de informare, prevenire şi conştientizare a cetăţenilor asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

    Parteneriatul este primul de acest fel încheiat între I.G.S.U. şi o companie din sectorul energetic din România.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.