vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  54 de permise reținute pentru viteză pe autostrada Nădlac-Deva. Un șofer a condus cu 215 km/h

  de Special Arad | 27 martie 2023, 10:17 AM | Știri Arad

  0

  Nu mai puțin de 56 de permise de conducere au reținut polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac în urma unei acțiuni pe care au organizat-o sâmbătă și duminică (25 și 26 martie), pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina-Nădlac. De menționat este faptul că din cele 56 de permise, 54 au fost reținute pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe autostradă. Alte două permise de conducere au fost reținute pentru mers înapoi pe autostradă.

  IPJ Arad exemplifică: „Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km/h, depășind cu 115 km/h viteza maximă admisă. Un bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având viteza de 202 km/h, depășind cu 72 km/h viteza maximă admisă. Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile. Un bărbat de 53 de ani, din județul Prahova, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, utilizând o cartelă tahograf eliberată pe numele unei alte persoane. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, fiind dispusă imobilizarea autoutilitarei pentru 9 ore”.

  Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au mai aplicat 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 de lei, dintre care 92 pentru depășirea vitezei legale și 17 pentru depășirea timpilor de odihnă.

  radar

   

  Citește și: Radarele fixe reintră în „circulație” • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.