joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  53 de migranți, morți în urma unui accident. Alte zeci de persoane au fost rănite

  de Special Arad | 10 decembrie 2021, 8:19 AM | Internaţional

  0

  (foto: Captură video G4Media)

  Cel puțin 53 de oameni au murit și alte zeci au fost răniți într-un accident rutier în Mexic. Victimele sunt imigranți care voiau să ajungă la granița cu Statele Unite.

  Camionul cu care călătoreau s-a răsturnat și a lovit un pod. În vehicul erau înghesuiți peste 100 de oameni.

  Este una dintre cele mai mari tragedii în rândul acestor oameni care își riscă viața fugind de sărăcia și violența din țările lor. În disperarea de a ajunge în Statele Unite, se lasă pe mâna contrabandiștilor care îi înghesuie în camioane în condiții extrem de periculoase.

  Accidentul s-a petrecut joi, în sudul Mexicului. Potrivit CNN, camionul ar fi intrat în coliziune cu un trailer, s-a răsturnat și a apoi s-a lovit de un pod. BBC transmite că potrivit primelor informații, camionul avea viteză mare și s-a răsturnat când a intrat într-o curbă strânsă, apoi a lovit un cap de pod.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.