vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 50 de refugiați din Ucraina, studenți mediciniști și mame cu copii, ajung în această noapte la Arad

  de Special Arad | 28 februarie 2022, 7:49 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Refugiați la vama Sighet (foto: Mihai Todoca)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” a județului Arad anunță că în noaptea dintre luni și marți va sosi în municipiul Arad un grup de 50 de refugiați, studenți mediciniști ucraineni.

  Pentru cazarea acestora a fost pus la dispoziție spațiul clinicii Red Medica, de pe strada Cocorilor. „Persoane fizice din Arad au sprijinit cu locația, cazarea, produse de alimentație și igienă”, specifică ISU, adăugând că până la sosirea refugiaților, „ar mai fi nevoie de pături, pilote și perine. Cei care doresc să ajute, o pot face aducându-le la Red Medica”.

  UPDATE

  Deși inițial s-a anunțat sosirea la Arad doar a unor studenți, se pare că printre refugiați se află și mame cu copii, potrivit consilierului viceprimarului Lazăr Faur, Cristian Cotuna.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.