vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  5 sfaturi pentru a reîncărca telefonul smartphone mai repede

  de Special Arad | 17 iulie 2018, 8:28 AM | IT | Utile

  0

  Reîncărcarea telefonului smartphone a devenit un gest zilnic, un lucru foarte important de care aproape că nu uităm niciodată. Bateria unui smartphone, indiferent că este pe un telefon Samsung, Apple, Sony, Nokia, Huawei sau orice altă marcă, nu ține niciodată atât cât vrem noi. Ziua în care telefoanele noastre inteligente vor avea un acumulator care va dura o săptămână, cu o singură încărcare, nu a sosit încă. Până atunci reîncărcarea aproape zilnică a telefonului va fi o necesitate.

  Prin intermediul site-ului PhonAndroid vă oferim câteva sfaturi simple pentru a scurta cât mai mult posibil acest moment în care prețiosul dvs. smartphone este prizonierul unui cablu pentru încărcare.

  Iată cum puteți încărca mai repede telefonul.

  1. Utilizati doar încărcătorul original. Adică cel furnizat împreună cu telefonul mobil. Este vorba de fiabilitate și chiar de securitate. În acest fel încărcarea va fi conformă cu timpul prevăzut în cartea tehnică a smartphone-ului și în același timp evitați un posibil accident cu o baterie care explodează. Folosirea altor tipuri de încărcătoare decât cel original duce la creșterea timpului de încărcare. De asemenea, dacă aveți un smartphone recent care are un încărcător „Quick Charge3.0“ telefonul se va reîncărca rapid până la 80% în aproximativ 35 de minute.

  2. Dezactivați ceea ce nu utilizați. Dacă nu folosiți Wi-Fi, 3G / 4G, GPS, NFC etc. dezactivați-le! Acest lucru va accelera reîncărcarea telefonului mobil. De asemenea, dezactivați modul de vibrații, care consumă energie și închideți toate aplicațiile care rulează în fundal. În timpul încărcării nu este un moment potrivit să utilizați telefonul mobil ca difuzor portabil.

  3. Modul avion, clasic, dar eficient. Comutarea telefonului smartphone în modul avion este cea mai bună modalitate de a dezactiva toate caracteristicile de rețea ale acestuia și, astfel, împiedicați consumul de energie, ceea ce înseamnă și o încărcare mai rapidă. Indiferent dacă treceți prin butonul de alimentare sau direct prin setări, există mai multe moduri de a activa acest mod care servește și pentru a nu deranja pe alții în avion sau în tren. Este o soluție foarte bună dacă vă grăbiți.

  4. Nu atingeți telefonul în timpul încărcării. Un lucru pe care nu trebuie să-l uitați, ecranul rămâne cea mai mare sursă de consum a unui telefon inteligent. Dacă nu utilizați telefonul în timpul reîncărcării înseamnă că ecranul va rămâne închis și va consuma foarte puțină energie (mai ales dacă ați urmat pașii anteriori). Deci, lăsați telefonul în pace în timpul încărcării! Bineînțeles dacă este posibil.

  5Soluția radicală: opriți-l! Aceasta este de departe cea mai rapidă modalitate de a-l reîncărca. Odată oprit, nu va consuma nimic și se poate reîncărca cel mai rapid. Soluția este un pic cam extremă pentru cei mai mulți dintre noi, înseamnă să nu utilizăm telefonul timp de aproape două ore. O adevărată tortură pentru mulți dintre fervenții utilizatori ai smartphone-urilor. Dar, fiți curajoși!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.