3,7 milioane de lei pentru biciclete de închiriat la Arad

  de Raluca Medeleanu | 20 iunie 2021, 4:51 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  stație de biciclete implementată de Wind Technologies(foto: Monitorul Cluj)

  Primăria Arad a câștigat finanțare prin fonduri europene pentru a implemeta un proiect prin care arădeni vor putea închiria biciclete în municipiu. Veste nu e o noutate, însă abia acum a ajuns la final licitația pentru a numi o firmă care să ofere aceste biciclete și să amenajeze stațiile.

  Câștigătorul licitației publice, potrivit SEAP, este firma Wind Technologies SRL, din Brașov, care a mai câștigat o astfel de licitație și, de exemplu, în Municipiul Suceava, la suma de 586.996 lei, sau la Cluj Napoca, la suma de 7.200.000 lei, tot în proiecte cu fonduri europene.

  La Arad, proiectul intitulat „Lucrări de Implementare a sistemului de închiriere biciclete în Municipiul Arad” se ridică la suma de 3.798.782 lei, fiind finanţat cu fonduri europene, conform contractul între Municipiul Arad și ADR Vest, în cadrul POR 2014 – 2020, Axa 4, Obiectivul Specific 4.1 – „Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”. Firma din Brașov va amenaja la Arad 22 stații de unde arădenii vor putea închiria, în total, 330 biciclete.

  Durata de implementare a proiectului este de 9 luni.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și pe unde vor circula cei ce închiriază bicicletele?
   .
   Doar pe Mal că în trafic dau peste tine autoturismele și te clacsonează violent dementele și demenții ce cred că strada este doar a lor. Mai deunăzii, mama unei cunoștințe a fost intenționat lovită de o „Cretină”, pe așa zisa „pistă de bicicletă” desenată și realizată de Falca Banditului în Piața Avrem Iancu, …doar fiindcă i sa cășunat șoferiței, ce considera că ciclista nu are ce căuta în trafic. I sa făcut plângere scrisă la poliție. … ȘI? … absolut nimic!!! …pe stilul „Dacă o prindeți, anunțați-ne.”
   .
   ATENȚIE!!! Bicicliști Feriți-vă Oasele de CRETINA de la volanul autoturismului AR11WIA. PERICOL PUBLIC!!! Vă omoară cu zile!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.