vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  33 de intervenții ISU Arad în doar 24 de ore. A luat foc o locomotivă în Gara Șimand și o mașină la Gurahonț | Foto

  de Special Arad | 1 aprilie 2018, 12:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: ISU Arad)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad a avut, în ultimele 24 de ore, 33 de intervenții, 3 incendii stinse, 26 intervenții SMURD și alte 4 diferite tipuri de intervenții. Printre cele mai grave incidente se numără un incendiu în Gara Șimand și la Gurahonț, fără să existe, însă, victime umane.

  Garda de Intervenție Nr. 2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentul de Pompieri Ineu a intervenit pentru stingerea unui incendiu la compartimentul motor al unei locomotive ce tracta un tren de marfă, în gara Șimand. Intervenția a fost sprijinită de SVSU Șimand. Incendiul a fost stins în 15 minute, fără a se extinde la întreaga locomotivă.

  Garda de Intervenție Nr. 1 din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș a intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în orașul Sebiș, care puneau în pericol trecătorii.

  De asemenea, Garda nr. 2 de intervenție Gurahonț din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un autoturism în comuna Gurahonț. Autoturismul a ars în proporție de 40%.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.