luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  32.000 de lei, alocați pentru aparatură la Spitalul Județean

  de Special Arad | 21 decembrie 2021, 6:15 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Consiliul Județean a alocat 32.000 de lei pentru achiziționarea unui UPS necesar în Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Acest aparat UPS (acronimul pentru Uninterruptible Power Supply) este necesar pentru asigurarea continuității în funcționare a RMN-ului în timpul întreruperii alimentării cu energie electrică. Practic, acest UPS reprezintă o sursă independentă de energie care alimentează RMN-ul.

  „După ce am cheltuit peste 1 milion de euro pentru aparatul RMN la Spitalul Județean, fluctuațiile de tensiune l-au pus pe butuci pentru câteva zile, chiar săptămâni! Ceea ce pățesc mii de arădeni a pățit și spitalul, funcționarea aparatului a fost afectată de căderile de curent și de suprasarcină. De aceea, in ședința de astăzi a Consiliului Județean am propus să alocăm bani pentru cumpărarea unui dispozitiv care să asigure o tensiune constantă pentru acest aparat important în diagnosticarea exactă a bolilor”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.