sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  271 de elevi au fost absenți la prima probă a Evaluării Naționale din Arad

  de Special Arad | 12 iunie 2018, 8:43 AM | Educaţie

  0

  (foto: stiri.tvr.ro)

  Ieri a avut loc proba Limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale pentru absolvenții claselor a VIII-a.  Din totalul de 3164  de elevi înscriși, au fost prezenți 2893, 271 fiind absenți. În schimb, nu au existat dificultăți în organizarea și derularea examenului.

  Probele se desfăşoară conform prevederilor metodologiei de organizare şi desfăşurare a Evaluării naționale la clasa a VIII-a, atât sub aspect organizatoric, cât şi sub aspect logistic (toate sălile  sunt prevăzute cu camere audio – video), informează Inspectoratul Școlar Județean Arad.

  În județul Arad, probele se desfășoară în 94 de centre de examinare. Acestea  beneficiază de personal de pază şi de personal medical.

  În fiecare zi a probelor, la ora 15:15, centrele de examen descarcă și afișează la loc vizibil varianta de subiect și baremul de evaluare.

  Evaluarea va continua cu proba la Matematică mâine, în data de 13 iunie 2018.

  • Citește și Subiecte şi barem la proba scrisă la limba română de la Evaluare Naţională

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.