luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  2424 de elevi de clasa a VIII-a și 1257 de elevi de a XII-a și a XIII-a, astăzi, în școlile arădene

  de Special Arad | 2 iunie 2020, 5:48 PM | Educaţie

  0

  (foto: Raluca Medeleanu)

  Comunicat. În perioada 2-12 iunie 2020, unitățile de învățământ din județul Arad organizează pregătire în vederea examenelor de bacalaureat și evaluare națională. Elevii care au optat pentru o pregătire în școală, ca și cadrele didactice implicate în această activitate, trebuie   să respecte  regulile stabilite printr-un ordin comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății.

  În județul Arad, astăzi, 2 iunie 2020, au fost prezenți 2424 de elevi din clasele a VIII-a și 1257 de elevi, absolvenți ai claselor a XII-a, respectiv a XIII-a. Peste 700 de cadre didactice au sprijinit organizarea acestor activități de pregătire.

  Elevii au parcurs, prin curtea școlii până la intrarea în unitatea de învățământ,  un traseu bine delimitat și semnalizat, respectând normele de distanțare fizică. La intrarea în unitatea de învățământ a fost măsurată temperatura tuturor elevilor și cadrelor didactice. De asemenea, la intrarea în unitatea de învățământ, s-au asigurat materialele și echipamentele de protecție necesare (covorașe dezinfectante, măști de protecție, substanțe dezinfectante pentru mâini, etc).

  „În județul Arad, pregătirea pentru examenele naționale au început azi în bune condiții, neexistând nici un incident”, declară prof. Marius Göndör, Inspector Școlar General.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.