23 de tone de gunoaie, adunate de pe străzile Aradului

  de Special Arad | 12 august 2022, 8:07 AM | Știri Arad

  0

  23 de tone de deșeuri municipale au fost adunate în ultima lună de către beneficiarii de venit minim garantat împreună cu persoanele obligate de către instanțele judecătorești să presteze muncă neremunerată în folosul comunității.

  Zonele în care s-a acționat în vederea salubrizării au fost: B-dul Nicolae Titulescu, str.Caius Lepa, Calea Aurel Vlaicu, Balastiera Micălaca, străzile Cocorilor, Cometei, Câmpul Liniștii, Șezătoarei, Tarafului, Frumoasă, Ștefan cel Mare, Meșterul Manole, Calea 6 Vânători, Zona Industrială Vest.
  Deșeurile municipale colectate au fost ridicate de către societatea de salubrizare.

  Începând cu ultimele două luni, eliberarea domeniului public se desfășoară și în funcție de semnalele transmise de cetățeni în cadrul întâlnirilor directe desfășurate în cartiere cu primarul municipiului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.