joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  În ultima lună, au fost adunate 20 tone de deșeuri, prin muncă în folosul comunității la Arad

  de Special Arad | 14 iunie 2023, 8:31 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În ultima lună, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au continuat activitatea de supraveghere a modului de executare a muncii în folosul comunității.

  Astfel, a fost urmărită activitatea a 11 persoane: 3 beneficiari de venit minim garantat, respectiv 8 condamnați penal, obligați la muncă neremunerată în folosul comunității. Acțiunile s-au desfășurat pe Calea Aurel Vlaicu, Calea 6 Vânători, Piața Obor, Piața UTA, Splaiul Mureș, străzile Tarafului, Frumoasă, Pădurii, Petru Rareș, Moise Rișcuția, Poetului, Câmpul Liniștii și platoul Gării CFR.

  În urma efectuării orelor obligatorii de muncă ale persoanelor mai sus menționate, au fost salubrizate arealele respective, fiind colectate 20 de tone de deșeuri menajere, care au fost ridicate de pe domeniul public de către Societatea de Salubrizare Deva S.A.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.