20 de români, abandonați în Tunisia

  de - | 18 septembrie 2015, 7:56 PM | Naţional

  0

  20 de marinari români se află de aproape două luni pe o navă arestată în Portul Gabes din Tunisia. Potrivit lui Adrian Mihalcioiu, președintele Sindicatului Liber al Navigatorilor, nava Asirat, cu pavilion R. Moldova, se află reținută din 01.08.2015, în urma unui litigiu comercial în portul tunisian.

  Toți cei 20 de marinari români de la bord au făcut un apel pentru plata salariilor și repatriere, deoarece condițiile de la bord sunt mizerabile. O parte din echipaj acuză boli de piele, rinichi, inimă și stomac.

  Ministerul Afacerilor Exteren a fost informat despre acest caz și acum se încearcă, împreună cu autoritățile tunisiene, repatrierea echipajului, scrie observator.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.