marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  19 cetățeni străini intenţionau să iasă ilegal din România, ascunși în cutii de carton

  de Special Arad | 31 august 2018, 2:37 PM | Nădlac | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat 19 persoane din Yemen, Somalia, Afganistan și Irak, care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunse în interiorul unui autovehicul, în cutii de carton.

  În data de 29.08.2018, în jurul orei 23.55, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat la ieşirea din ţară un cetăţean român, şofer al unui mijloc de transport înmatriculat în România. Procedându-se la exploatarea analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autovehiculului au fost descoperite, ascunse în cutii de carton, 19 persoane, dintre care opt bărbaţi, nouă femei și doi minori.

  Cu ocazia verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Yemen, Somalia, Afganistan şi Irak, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani, iar copiii între 14 și 16 ani.

  La cercetări, aceştia au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

  Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor detaliilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.