luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  17 sirieni prinşi de poliţiştii de frontieră la Deta

  de - | 6 decembrie 2016, 8:29 AM | Regional

  0

  17 refugiaţi sirieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră, în timp ce încercau să intre ilegal în România prin dreptul localităţii Deta, la graniţa cu Serbia. Din cei 17, nouă erau copii cu vârste între doi şi zece ani. Fugarii vor fi preluaţi de o echipă a Serviciului pentru Imigrări Timiş, potrivit Digi24.

  De asemenea, sâmbătă, poliţiştii de la frontiera Moraviţa au depistat un cetăţean turc însoţit de o călăuză din Serbia. Bărbatul voia să intre în ţara noastră ca mai apoi să ajungă în Germania, a povestit oamenilor legii.

  În ultimul an, peste 300 de refugiaţi, majoritatea sirieni au încercat să intre în România. Mulţi dintre ei forţează graniţa Serbiei cu ţara noastră. În ţara vecină sunt în prezent peste 7.000 de imigranţi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.