160 de ani de la Mica Unire, dar liderii politici vorbesc despre dezbinare

  de - | 24 ianuarie 2019, 11:41 AM | Naţional

  0

  Ziua Unirii Principatelor găsește liderii politici mai dezbinați ca niciodată. De la Iași, Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj dur: Puterea pune în pericol viitorul ţării prin măsuri dezastruoase.

  Joi, Președintele a ajuns la manifestarea organizată de Patriarhie, în Capitală, iar apoi a fost să depună o coroană de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

  În schimb, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu merg la Focsani unde va avea loc şi o şedinţă la care vor participa aproape toţi reprezentantii autorităţilor locale din România şi din Republica Moldova.

  sursa: antena3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.