marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  15 migranți ascunși în TIR-uri, depistați de polițiștii de frontieră la PTF Nădlac II

  de Special Arad | 26 octombrie 2021, 11:17 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  Poliţiştii de frontieră din județul Arad au depistat 15 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei automarfare.

  În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi cetățeni români, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, aliaje din aluminiu și obiecte sanitare pentru societăți din Italia.

  În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, cincisprezece cetăţeni străini.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Eritreea, Afganistan și Etiopia, cu vârste cuprinse între 14 și 37 ani, majoritatea solicitanți de azil în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.