13 turiști au fost răniți în accidentul naval din Tulcea

  de Special Arad | 29 iulie 2020, 8:18 AM | Naţional

  0

  (foto: G4 Media)

  13 persoane au fost rănite  în accidentul naval de la Murighiol, județul Tulcea, unde două ambarcațiuni s-au ciocnit. Unii răniți au suferit mai multe traumatisme, potrivit Europa Fm.

  O ambarcațiune avea la bord opt persoane iar cealaltă, cinci persoane, potrivit Poliției Tulcea. Cele două ambarcațiuni se îndreptau spre Dunărea Nouă. Polițiștii tulceni au fost anunțați la numărul unic de urgență 112 că, în urma accidentului, mai mulți turiști au căzut în Dunăre, în zona localității Murighiol.

  Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, Daniel Petrov, a declarat că dintre cele 13 victime 3 sunt investigate medical și prezintă traumatisme osoase.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.