luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  121 de televizoare au fost furate, în Ungaria, de un grup de români

  de - | 30 noiembrie 2021, 8:29 PM | Internaţional

  0

  121 de televizoare au fost furate de 5 bărbaţi români, dintr-un camion parcat în localitatea Lenti, transmite agenţia MTI. Făptuitorii au fost reţinuţi a doua zi, pe autostrada M7, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Zala, pe site-ul Poliţiei ungare.

  Poliţia a fost alertată în zorii zilei de joi, în urma spargerii calei unui camion parcat într-o benzinărie din localitatea Lenti. Făptaşii şi-au anunţat colegii care stăteau în aşteptare, prin semne. Aceştia au venit cu un camion, au încărcat televizoarele în camion şi au plecat.

  A doua zi, poliţiştii au reţinut cinci cetăţeni români suspectaţi de infracţiune, pe autostrada M7, în parcarea de la Sormás, şi au găsit 121 de televizoare în valoare de aproximativ 18 milioane de forinţi (48 973 euro).

  Făptaşii au fost reţinuţi pentru suspiciuni fondate de furt şi alte infracţiuni, iar autovehiculele folosite pentru furt, precum şi televizoarele au fost confiscate.

  Sursa: hirado.hu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.