duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  11 tone de îmbrăcăminte și mobilă second hand din Suedia, oprite la frontiera Nădlac II

  de Ioana Costaș | 22 ianuarie 2024, 12:30 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Poliția de Frontieră)

  11 tone de îmbrăcăminte și mobilă second hand provenite de la firme din Suedia au fost oprite de polițiștii de frontieră de la Nădlac, la intrarea în țară. Marfa – pentru care șoferul român nu a putut prezenta documentele necesare importului – era încărcată într-un camion ce avea ca destinație societăți comerciale din România.

  Transportul a fost depistat la sfârșitul săptămânii trecute. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin reprezentanților Comisariatului Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

  În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că automarfarul era încărcat cu 11 tone de deșeuri pentru care șoferul nu a prezentat documentația necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse.

  În consecinţă, autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru acest mijloc de transport.

   

  Citește și: Trei camioane care transportau peste 46 de tone de deșeuri, oprite la frontiera Nădlac II

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.