100 de mese calde pentru oamenii fără adăpost. Un proiect la care poate participa orice arădean

  de Special Arad | 10 decembrie 2020, 5:47 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Asociația Dumbrava D.P.G şi Direcția de Asistență Socială Arad oferă 100 de mese calde oamenilor fără adăpost din municipiul Arad.

  Acțiunea a început de marți, 8 decembrie, la Adăpostul de noapte de pe Calea 6 Vânătoridin Arad.

  Consider că fiecare om trebuie să aibă acces zilnic la cel puțin o masă caldă. Am început cu 100 de meniuri, în fiecare zi, pentru oamenii străzii, pe toată perioada iernii. Îi mulțumesc domnului Viorel Paşca pentru că a acceptat să vină alături de noi în această acțiune. Sprijinul său şi al asociației sale este extrem de important pentru Arad. Sperăm la o colaborare pe termen lung. Încurajez arădenii care vor să se implice ca voluntari în această acțiune umanitară să ne contacteze.

  Pentru detalii suplimentare aveți la dispoziție:

  Telefonul Cetățeanului: 0257.984

  Direcția de Asistență Socială Arad: 0257 254 923

  Facebook PMA: https://www.facebook.com/primariamunicipiului.arad/

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.