luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  100.000 lei din bugetul local pentru repararea Bisericii Penticostale „Betel”, care a ars în urmă cu câteva zile

  de Raluca Medeleanu | 16 decembrie 2019, 2:52 PM | Administraţie | Știri Arad

  12

  (foto: betelarad.ro)

  Consiliul Local Municipal a hotărât astăzi alocarea sumei de 100.000 lei din bugetul local pentru recondiționarea Bisericii Penticostale „Betel”, situată pe Calea Aurel Vlaicu, care a ars săptămâna trecută, pe data de 13 decembrie.

  Suma va fi redirecționată Bisericii Penticostale din bugetul pentru culte din fondurile Centrului Municipal de Cultură Arad, ca urmare a rectificării bugetare care a fost votată astăzi de către consilieri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Nici mie nu prea-mi convenea sa se dea din bugetu’ public miliarde peste miliarde pentru realizarea unei catedrale care nu-si avea rostu’…mai ales ca nu dadeam doi bani pe biserica indiferent care.
    Da’ pt pentru ridicarea acelei absurditati au platit TOTI locuitorii municipiului indiferent de religie sau daca vroiau sa o faca! Nu i-a intrebat nime’ daca-s pocaiti sau pur si simplu daca-s de acord!

    Mi se pare ampulea ca acum pentru 100.000 de lei care-s douajdemii de euro sa se faca atata tam-tam!

    +2 voturi
    +1
    -1
  1. Acum 30 de ani românii spuneau rugăciunea Tatăl nostru îngenuncheați sub ploaia de gloanțe, astăzi sunt, vezi Doamne, iritați de ideea de Biserică și Dumnezeu. Să dea Cel de Sus ca și peste România să vină același „progres” occidental, adică să ne invadeze hoardele de musulmani și să avem instituții gen Barnevernet, care să dispună de copiii noștri după bunul plac. Să vedem atunci cât de ocoși vor fi toți „dăștepții” care azi se împiedică în instituția care a apărat, prezervat și promovat cultura și valorile neamului nostru, și anume Biserica. Dar n-ai ce să ceri de la o generație dezrădăcinată, veșnic hipersensibilă și pironită-n telefoane și vrăjită de o pseudocultura de import.

   0 voturi
   +1
   -1
   • Barnevernet e rău? De când? Numește ceva ce e rău în ceea ce îi privește! Știi? N-ai cum…la cum ți-au spălat creierașul.
    Fac pariu că și avortul e rău nu? Incredibil cât puteți fi de încuiați in secolul 21.

    Apoi micule habotnic care esti… „instituția care a apărat, prezervat și promovat cultura și valorile neamului nostru” este responsabila de moartea a foarte multi preoți catolici, de sifonarea la securitate a propriilor enoriași sau a preoților care le erau potrivnici, de sifonarea banilor publici sau nu, de încălcarea drepturilor femeilor atâția și atâția ani precum și de violarea a zeci de prunci pe care vă faceți că nu le vedeți voi ce preaslăviți biserica.

    --2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.