10.000 de angajaţi Sanitas din toată ţara protestează la Bucureşti. Salariile şi voucherele de vacanţă sunt principalele motive

  de - | 15 June 2022, 1:57 PM | Naţional

  1

  (foto: Sanitas România)

  Angajaţi Sanitas din toată ţara s-au adunat la Bucureşti pentru a protesta în ceea ce priveşte salariile şi voucherele de vacanţă, informează Adevărul.

  Federaţia Sanitas din România a organizat miercuri, 15 iunie, o acţiune de protest în Capitală, angajaţii din sistemul public de sănătate fiind nemulţumiţi de inechităţile salariale pentru anumite categorii. Protestatarii s-au adunat în Piaţa Victoriei, mii de persoane fiind venite din întreaga ţară.

  Printre cerinţele acestora se numără creşterea salariilor de bază, aplicarea sporurilor şi plata gărzilor la salariul de bază, asigurarea finanţării voucherelor de vacanţă de la bugetul de stat şi eliminarea plafonului de 30% care limitează acordarea sporurilor, compensaţiilor, primelor, indemnizaţiilor şi a altor drepturi salariale.

  Sursa: adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.