‎„Șoferul mai că plângea…” Incident care se putea termina cu o tragedie în această după-amiază la Cicir

  de Lucian Dănilă | 2 septembrie 2019, 4:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Petru Sebin, cetățean din Arad, se plimba în această după amiază pe pista de biciclete din localitatea Cicir, județul Arad. Brusc, plimbarea i-a fost oprită după ce o roată de camion l-a depășit în viteză pe pista destinată bicicliștilor.

  A avut noroc. Nu l-a lovit. Dacă l-ar fi lovit, la greutatea pe care o are roata și viteza pe care aceasta o avea după ce s-a desprins de la o basculantă, totul se putea termina cu o tragedie.

  Petru Sebin a postat povestea acestei întâmplări pe grupul de Facebook AradTraffic:

  „Multumesc lui Dumnezeu !.

  Astazi in jurul orelor 15, aflandu-ma cu bicicleta pe pista de biciclete din Cicir, ma trezesc cu o roata de camion zburand in fata mea.

  S-a desprins dintr-o bascula in timpul mersului.

  Domnilor patroni ai firmelor de transport mai verificati si starea tehnica a camioanelor pe care le puneti in circulatie. Soferul, un baiat tanar, mai ca plangea de bucurie ca nu ma lovit roata!

  Deocamdata nu va zic firma si nr.de inmaticulare!”(scrie Petru Sebin)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.