marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Violențe în Sebiș! Trei tineri bătuți sunt în spital la terapie intensivă! Motivul conflictului este pueril

  de O. Peniță | 12 noiembrie 2017, 12:23 PM | Recomandările editorilor | Sebiş | Știri Arad

  9

  Știri Arad. Polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați noaptea trecută cu privire la faptul că, în jurul orei 1.00, între cinci tineri ar fi avut loc un conflict spontan, în fața unui local de pe raza aceleiași localități. În fapt, neînțelegându-se în privința unor locuri de parcare, doi tineri de 20 și 22 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei tineri, de 17, 18 și 20 de ani.

  Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe. Din nefericire se pare că loviturile au fost destul de puternice deoarece cei trei sunt la secția UPU, la terapie intensivă.

  Polițiștii continuă cerecetările, așa încât… revenim cu amănunte.

   

  Poza articolului este cu caracter ilustrativ 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doi tarani care se cred mari interlopi,unul din Barsa si unul din Carand…in ultima perioada in Sebis au facut foarte multe smecherii…bat copiii de scoala si se cred Interlopi!si nimeni nu i.a nici o masura …au spart un bar in piata orasului in urma cu 3 saptamani…..la Han la Barsa in urma cu o luna tot ei doi …la Dsicoteca la Ineu tot ei doi …..doi cacati la fund smecheri pe banii parintilor…:))))

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.