UTA, din extaz, la agonie! Locul al patrulea la Trofeul Elite

  de Lucian Dănilă | 24 august 2014, 10:21 PM | Sport

  0

  UTA părea îndreptățită să creadă că poate câștiga Elite Cup, turneu organizat în acest weekend la Arad s-a împiedicat atât de Ferencvaros cât și de Wolverhampton. Astfel, alb-roșii s-au ales doar cu locul al patrulea la turneul la care au fost gazde.

  După 3-2 cu QPR, arădenii aveau 2-0 la pauză cu Ferencvaros după „dubla” lui Bubuș și erau cu aproape ambele picioare în finală. A fost nevoie de 20 de minute de coșmar și maghiarii au întors rezultatul, 2-3! Cum „Frady” a trecut și de QPR cu 2-0, ungurii aveau să joace finala mare, iar UTA doar finala mică.

  Astăzi, în meciul cu Wolverhampton, echipă la care arădeanul Răzvan Oaidă a purtat banderola de căpitan, UTA a început foarte slab. În prima parte englezii au marcat de două ori prin Allan Jordan și lucrurile păreau clare. Adrian Petre a redus din handicap când mai erau 15 minute și tot el a fost aproape de a egala în ultimele secunde ale întâlnirii, atunci când a ratat o bună oportunitate în urma unei lovituri indirecte din careul advers.

  S-a încheiat 2-1 pentru „lupi”, iar UTA a rămas doar cu o bună impresie și cu… lacrimile lui Adrian Petre.

  În meciul pentru locurile 5-6, Queens Park Rangers a trecut la limită de Academia Puskas, 1-0.

  IMG_4054

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.