UTA, din extaz, la agonie! Locul al patrulea la Trofeul Elite

  de Lucian Dănilă | 24 August 2014, 10:21 PM | Sport

  0

  UTA părea îndreptățită să creadă că poate câștiga Elite Cup, turneu organizat în acest weekend la Arad s-a împiedicat atât de Ferencvaros cât și de Wolverhampton. Astfel, alb-roșii s-au ales doar cu locul al patrulea la turneul la care au fost gazde.

  După 3-2 cu QPR, arădenii aveau 2-0 la pauză cu Ferencvaros după „dubla” lui Bubuș și erau cu aproape ambele picioare în finală. A fost nevoie de 20 de minute de coșmar și maghiarii au întors rezultatul, 2-3! Cum „Frady” a trecut și de QPR cu 2-0, ungurii aveau să joace finala mare, iar UTA doar finala mică.

  Astăzi, în meciul cu Wolverhampton, echipă la care arădeanul Răzvan Oaidă a purtat banderola de căpitan, UTA a început foarte slab. În prima parte englezii au marcat de două ori prin Allan Jordan și lucrurile păreau clare. Adrian Petre a redus din handicap când mai erau 15 minute și tot el a fost aproape de a egala în ultimele secunde ale întâlnirii, atunci când a ratat o bună oportunitate în urma unei lovituri indirecte din careul advers.

  S-a încheiat 2-1 pentru „lupi”, iar UTA a rămas doar cu o bună impresie și cu… lacrimile lui Adrian Petre.

  În meciul pentru locurile 5-6, Queens Park Rangers a trecut la limită de Academia Puskas, 1-0.

  IMG_4054

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.