Un magazin de telefoane mobile din Vlaicu a fost atacat de un bărbat înarmat cu un cuțit

  de Andrei Fuliaș | 22 iulie 2017, 6:39 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Un bărbat a vrut să jefuiască un magazin care comercializează telefoane mobile în cartierul Vlaicu din Arad. Bărbatul, înarmat cu un cuțit, a intrat în respectivul magazin și a amenințat-o pe vânzătoare, cerându-i acesteia să îi dea toate telefoanele pe care le avea în magazin. Vânzătoarea însă, deși s-a speriat, a refuzat să cadă pradă amenințărilor bărbatului și a început să strige, moment în care hoțul a luat-o la fugă.

  Alertați de vânzătoare, polițiștii au reușit să-l caputreze pe bărbatul care a vrut să jefuiască magazinul de telefoane la scurt timp.

  „Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Arad, ar fi intrat într-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu, având ca obiect comercializarea de telefoane mobile, și ameninând cu un cuțit ar fi solicitat vânzătoarei să-i înmâneze toate telefoanele supuse vânzării. Întrucât vânzătoarea și-a manifestat refuzul, bărbatul a fugit din magazin, fiind depistat și identificat la scurt timp de către polițiști. În baza probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat, pentru Special Arad, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, inspector de poliție Lorena Radu.

  Foto: arhivă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.