Un autocar s-a izbit de un tramvai pe Calea Timișoarei! Vatmanul a rămas blocat (Foto)

  de Luci Precup | 7 iulie 2015, 8:31 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu scurt timp pe calea Timișorii din Arad a avut loc un accident de circulație, în urma o persoană a rămas încarcerată. Totuși, din fericire, nu există răniți.

  Autocarul cu numere roșii, aparținând Trans FDC, din Arad, circula pe str Calea Timișoarei, din directia străzii Ștefan cel Mare spre Podul Traian, iar la intersecția cu strada Ana Ipătescu, la virajul la stânga, peste liniile de tramvai, nu a acordat prioritate tramvaiului aflat în mișcare, care circula pe același sens de mers. În autocar nu se aflau  pasageri.

  Traficul rutier se desfășoară greoi, pe un singur sens,  iar cel al tramvaielor este blocat.

  La fața locului intervin echipaje ale Poliției Rutiere, ISU și Poliției locale din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.