Ultima nuntă, ultimul burnout, ultimul drum… Vali s-a stins la 41 de ani. Trebuia să se întoarcă, dar nu a mai făcut-o (FOTO)

  Motocicliștii arădeni sunt în doliu după ce ieri, între localitățile Șagu și Vinga, Vali Bara și-a pierdut viața într-un tragic accident. Nimic nu anunța această tragedie, Vali fiind cu câteva zeci de minute înaintea fatidicului accident la o nuntă alături de prietenii săi, alături de miri, alături de motocicleta care era parte din viața lui.

  Au făcut spectacol la casa miresei, au încins motoarele, au făcut burnout, au râs și au povestit după care timpul s-a oprit parcă în loc. „Plec și revin într-o oră” le-a spus Vali prienilor săi și chiar a plecat. A trecut acea oră și Vali nu mai venea. O veste cumplită i-a lovit apoi pe toți, pe prietenii lui, pe cei care erau la nuntă, pe miri, pe toată lumea. Vali a murit în accidentul de ieri după amiaza dintre Șagu și Vinga, în acea curbă care a luat atâtea vieți de-a lungul anilor. A făcut-o în timp ce făcea ceea ce îi plăcea mai mult, în timp ce își conducea motocicleta…

  În timpul nunții care a avut loc azi noapte s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui. Prietenii săi nu-l vor uita niciodată.

  „Wedding and Funeral Orchestra!

  Azi ne bucuram și sărbătorim căsătoria prietenilor noștri! În zilele următoare mergem la înmormântare. Motocicliști.

  În timp ce noi eram la nuntă, colegul și prietenul nostru drag, Vali Bara, a decedat într-un tragic accident. A plecat de la nuntă; urma să revină într-o oră.

  Viața e prea scurtă prieteni, mult prea scurtă ca să lași pe oricine să-și bată joc de ea. Oricine ar fi!

  Casă de piatră mirilor!”, scrie, foarte trist, Sebastian Pop pe contul său de Facebook.

  „Cand un motociclist oarecare moare, ne doare dar viata noastra continua. Cand un motociclist de langa noi moare, moare odata cu el o bucatica din sufletul nostru. Nu te vom uita, stiu ca eu una n-o voi face. Sa ne veghezi de acolo de sus pe noi ce ti-am fost dragi. R.I.P Vali Bara”, scrie Angelin Black pe Facebook.

  vali 3

  vali 4

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.