marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trafic blocat în Grădiște de un tramvai deraiat. Urmările puteau fi teribile (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 1 octombrie 2016, 11:57 AM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un tramvai a deraiat în această dimineață pe strada Petru Rareș din cartierul arădean Grădiște, chiar la colțul cu strada Ioan Budai Deleanu.

  Din fericire nu au existat victime, călătorii alegându-se în schimb cu sperieturi zdravene. Totuși, incidentul nu a fost prea departe de a deveni o problemă pentru traficul din zonă, tramvaiul fiind foarte aproape de a ieși pe carosabil și blocând automat traficul în zonă. Sau putea fi chiar mai rău, deoarece putea ieși pe contrasens și se putea produce un accident cu vreo mașină care circula  din sens opus. A fost blocată totuși circulația tramvaielor, tramvaiul deraiat ajungând pe ambele linii.

  O echipă de intervenție de la CTP Arad s-a deplasat la fața locului pentru a rezolva situația.

  tram-deraiat-gradiste-1 tram-deraiat-gradiste-2 tram-deraiat-gradiste-3 tram-deraiat-gradiste-4 tram-deraiat-gradiste-5 tram-deraiat-gradiste-6 tram-deraiat-gradiste-7 tram-deraiat-gradiste-8 tram-deraiat-gradiste-10 tram-deraiat-gradiste-9

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.