Ministrul Grindeanu și-a tras dansatoare la biroul parlamentar

  de - | 13 noiembrie 2015, 12:36 PM | Monden

  0

  Ce are în comun o dansatoare profesionistă cu activitatea politică a unui parlamentar? Este o întrebare la care singurul în măsură să ofere un răspuns este deputatul PSD, Sorin Grindeanu. El este cel care s-a lăsat pe mâna unei balerine pentru conceperea declarațiilor politice. Roxana Ștefania Dinu, dansatoare profesionistă, a aterizat la cabinetul parlamentar al lui Grindeanu, imediat după ce PSD-istul a ajuns ministru pentru Societatea Informațională, relatează Sursa de Vest.

  În februarie 2015, proaspăt numit șef peste serviciile de comunicații din România, pe Sorin Grindeanu nu l-au mai satisfăcut cei patru consilieri pe care îi avea la biroul parlamentar și și-a mai tras unul. La doar 24 de ani, Roxana Ștefania Dinu, fără studii politice sau de comunicare a reușit să îl dea pe spate pe proaspătul ministru, cu alte… calități. De profesie balerină, ajunsă peste noapte consilier parlamentar, Roxana a avut nevoie de un răgaz de gândire pentru a spune ce fel de activități prestează pentru Grindeanu.

  „Eu mă ocup de declarații politice, studii documentare, pregătesc materiale, propuneri legislative”, a spus Roxana Dinu, după o pauză de câteva secunde.

  Balerina Roxana Dinu

  Plătită cu oră, Roxana își alocă destul de mult timp activității depuse în slujba lui Sorin Grindeanu. Conform statelor de plată, numai în octombrie, și-a petrecut 65 de ore la biroul parlamentar. Doar că, surpriză: rezultatele nu se văd. Pe site-ul Camerei Deputaților, în dreptul lui Grindeanu sunt trecute 14 declarații politice, toate făcute înainte de apariția balerinei în peisaj. De altfel, după cele spuse inițial, Roxana a revenit cu un sms, în care a anunțat că de fapt se ocupă de… cu totul altceva.

  „Eu lucrez interpelările la grupul PSD din Camera Deputaților”, și-a amintit Roxana Dinu.

  Consiliera Grindeanu PSD (22)

  Surpriză din nou. Dansatoarea este o mare enigmă pentru social-democrați din Camera Deputaților.

  „Nu o cunosc pe această Roxana Dinu. Nu știu cine este. Lăsați-mă să mă interesez și revin cu un telefon”, a spus deputatul de Timiș, social-democratul Dorel Covaci. După mai bine de o oră, parlamentarul ne-a anunțat că nu a reușit să afle cine este balerina care susține că se ocupă de interpelările grupului PSD.

  Și pentru parlamentarii arădeni dansatoarea profesionistă, Roxana Dinu, este un mister.

  „Nu am auzit de ea. Sunt într-adevăr 4-5 fete care se ocupă de interpelările grupului PSD, nu le știu după nume, dar toate sunt brunete și mai în vârstă”, a precizat pentru sursadevest.ro parlamentarul arădean Dorel Căprar.

  Consiliera Grindeanu PSD (30)

  Nici măcar prietenul lui Grindeanu nu își amintește ca balerina să îl fi ajutat pe el sau pe colegii săi cu vreo interpelare.

  „Chiar nu știu despre cine vorbiți. Nu o cunosc. Acest nume (Roxana Dinu – n.r) nu îmi spune absolut nimic”, a declarat deputatul PSD, Cătălin Tiuch.

  La rândul său, balerina de pe statele de plată ale lui Grindeanu, nu știe nici ea prea multe despre locul ei de muncă. Întrebată de reporterii sursadevest care este adresa cabinetului parlamentar din București a deputatului, Roxana a spus: “V-o trimit printr-un sms, pentru că sunt la volan”. După câteva minute bune, a aflat că biroul lui Grindeanu este în Timișoara, iar ea lucrează în Parlament.

  Roxana Dinu 02

  “Cabinet există în Timișoara, Tudor Vladimirescu 27. Eu lucrez în Parlament, grup PSD, Camera Deputaților”, a transmis Roxana Dinu, printr-un mesaj.

  Sorin Grindeanu recunoaște că balerina îi este consilieră și precizează că aceasta lucrează cu convenție civilă, la fel ca ceilalți patru angajați de la cabinetul parlamentar.

  Consiliera Grindeanu PSD (27)(1)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.