Elevi de top: Vladimir Cristea, din nou locul I pe țară la Olimpiada de Istorie

  de Special Arad | 21 aprilie 2016, 11:21 AM | Educaţie

  3

  Știri Arad.

  Elevul arădean Vladimir Cristea (clasa a XI-a, la Colegiul Național Moise Nicoară) a repetat performanţa de anul trecut la Olimpiada Națională de Istorie, obţinând punctajul maxim – 100 de puncte. Astfel, tânărul a ocupat locul I pe ţară.

  Vladimir Cristea a fost pregătit de profesorul Tătar Florin.

  Felicitările noastre, Vladimir!

   

  Sursa foto: Facebook

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E foarte important să spunem că la clasa a XII-a premiul 1 a fost luat tot de un arădean, Mihnea Ciachir, de la Lic. German, pregătit de dl prof. Eugen Ghita. Mihnea a fost în acest an la a 5-a calificare consecutivă la Națională. Merită toate felicitările!

   Delegația Aradului se întoarce anul ăsta cu 2 premii întâi de la Naționala de Istorie, ceea ce e o premieră.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.