E oficial: Lidl își deschide un nou magazin în Arad. Vezi unde

  de Andrei Fuliaș | 30 January 2017, 12:29 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  6

  Știri Arad. S-a dezbătut mult în spațiul public în ultimul an referitor la faptul că lanțul de supermarketuri Lidl își va deschide unul sau mai multe magazine noi în Arad. S-au vehiculat și zone cum ar fi cartierul Grădiște sau zona Gării.

  Iată că a venit și momentul în care deschiderea unui nou magazin Lidl este oficială. Ca locație, vorbim despre spațiul amplasat pe Calea Aurel Vlaicu nr. 41-43, exact peste drum de Atrium Mall.

  Anunțul a fost făcut public de Primăria Municipiului Arad printr-un afiș pus în zona respectivă, prin care cetățenii să transmită observații cu privire documentație.

  Dacă toate documentele vor fi în regulă, magazinul Lidl din zona Gării ar fi cel de-al 5-lea din Arad, până acum existând câte unul în următoarele zone: Strada Banu Mărăcine nr. 6, Calea Aurel Vlaicu 139-151, Calea Timișorii nr. 3, respectiv Calea Radnei nr. 224.

  16444103_1273458682722689_1091280397_o

  plan lidl

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.