Daniel a murit azi noapte într-un tragic accident petrecut pe o șosea din județul Timiș. Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a ieșit de pe carosabil, a izbit violent o bornă de beton și a murit la numai 28 de ani.

Daniel era tatăl unei fetițe de doar 3 ani. Descoperirea șocantă a polițiștilor, la câteva ore după moartea tânărului din localitatea Cenad, a fost că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare aparțineau unui autoturism care figurează ca fiind radiat din circulație, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

În urma impactului puternic, autoturismul a smuls pur și simplu borna și s-a răsturnat în șanțul de lângă șosea. Daniel a fost proiectat pe scaunul din dreapta și a pierit cu picioarele sfărâmate sub bordul deformat.

daniel-cornut-1

Un alt conducator auto care mergea în fața lui a văzut accidentul în oglinda retrovizoare. Omul a oprit imediat și a fugit să vadă ce s-a întamplat. Și-a dat seama că nu-l poate ajuta pe tânărul rămas captiv în habitatul mașinii și a sunat la numărul de urgență 112, scrie opiniatimisoarei.ro. Accidentul a avut loc între Teremia Mare și Sânnicolau Mare.

Medicii nu au mai putut decât să constate decesul lui Daniel Cornut.

Pentru familia lui Daniel, tragedia este cu atât mai mare cu cât anul trecut, în luna septembrie 2015, fratele lui, Florin, a decedat la numai 34 de ani în Suedia.

VEZI VIDEO AICI

Special Arad, 2 decembrie 2016, 6:07 PM