Bicicleteeee, bicicleteee! În oraș apar, ca ciupercile după ploaie, biciclete artistice

  de Raluca Medeleanu | 25 iulie 2015, 12:28 PM | Strada

  3

  Ceva foarte frumos se întâmplă in orașul nostru. Legate de stâlpii de iluminat au început să apară, una după alta, biciclete decorate artistic, care duc cu gândul la un exponat dintr-o galerie de artă.

  Ideea proiectului aparține echipei companiei Handsome din Arad și a fost acceptat de Primărie care a dat startul la materializarea lui.
  Proiectul „Handsome Bike” este deschis pentru noi parteneri, având ca scop atât implicarea firmelor private în viața comunității cât și a manifestării artistice din partea cetățenilor.

  „Este vorba de amplasarea în diverse locații din Arad a bicicletelor tematice. Noi, cei de la Handsome, dăm startul cu primele biciclete, urmând ca orice persoana fizică sau organizație să își decoreze propria bicicletă ( o bicicletă scoasă din uz, binențeles) și să o propună spre amplasare, alături de numele creatorului sau creatorilor. La finalul proiectului, va fi un vot public pentru cea mai populară bicicletă și va exista un premiu.
  Am inițiat acest proiect ca să demonstrăm că gesturile mici, fără costuri mari, fără bugete din banii publici, pot să conteze. Doar timpul nostru alocat și pasiunea pentru artă, culoare, viață, verde. Noi ne-am adunat și am creat primele biciclete, în spiritul fiecărui artist de la Handsome”, 
  scriu cei de la Handsome Adv. pe pagina lor de Facebook.

  biciclete arad handsome (1) biciclete arad handsome (2) biciclete arad handsome (3) biciclete arad handsome (4) biciclete arad handsome (5) biciclete arad handsome (6) biciclete arad handsome (7) biciclete arad handsome (8)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bicicletele asta din centrul Aradului sunt chiar de prost gust. Sunt cocotzate sau aruncate prin tot felul de locatii. Sper sa dispara cat mai repede din peisaj, chiar strica tot peisajul.
   Cat despre asa zisa firma de publicitate Handsome, probabil nu au de lucru si vor sa-si faca reclama, nu mai au bani probabil de articole platite pe Wallstreet.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Este un proiect frumos. Bravo ! Nu ii cunosc personal pe cei de la Handsome insa macar se intampla ceva in acest oras gri.
   Insa, ca de obicei, sunt unii care stau pe margine si comenteaza aiurea ( cum este si Aradeanul). In loc sa faca ceva cu viata lor.
   Sper sa vad in oras cat mai multe initiative interesante, nu doar muzica populara si mici pe centru.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.