Știri Arad. Un incident revoltător s-a petrecut în urmă cu câteva ore, în drum spre orașul Pecica. Un bărbat a atacat Ambulanța, fără niciun motiv, determinând-o să nu mai poată ajunge la timp acolo unde fusese solicitată.

În jurul orei 18:00, o Salvare a plecat de la Arad către Pecica, pentru a aduce la spitalul din municipiu un copil nou-născut (de aproximativ două săptămâni). În drum spre destinație, după Hanul de la Răscruce, pe marginea drumului stătea o bicicletă deteriorată și azvârlită către partea carosabilă. Șoferul ambulanței a frânat pentru a vedea despre ce este vorba. În acel moment, a apărut un bărbat (probabil proprietarul bicicletei) care a venit aproape de mașină și i-a aruncat o sticlă în parbriz, apoi a luat-o la fugă pe câmp.

Șoferul Ambulanței nu își poate explica ce anume l-a determinat pe bărbat să facă acest gest. Un motiv plauzibil este că bărbatul ar fi fost beat. La fața locului a sosit un echipaj al Poliției, iar șoferul ambulanței a mers împreună cu Poliția la secția din Pecica pentru a da declarații.

Din cauza incidentului, Ambulanța nu a mai ajuns acasă la copilul bolnav, fiind nevoie de trimiterea unei alte Ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

atac-ambulanta-2 atac-ambulanta

Pe grupul de facebook Radar ARAD incidentul a fost semnalat drept un accident din cauza faptului că Ambulanța era parcată la marginea drumului, în momentul în care șoferul care a făcut fotografia a trecut pe acolo, astfel producându-se confuzia.

foto Radar ARAD
foto Radar ARAD
Andrei George, 4 decembrie 2016, 8:24 PM