joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atacul asupra unei Ambulanțe a împiedicat transportarea unui nou-născut din Pecica la spital

  de Tudor Bogdan | 4 decembrie 2016, 8:24 PM | Pecica | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un incident revoltător s-a petrecut în urmă cu câteva ore, în drum spre orașul Pecica. Un bărbat a atacat Ambulanța, fără niciun motiv, determinând-o să nu mai poată ajunge la timp acolo unde fusese solicitată.

  În jurul orei 18:00, o Salvare a plecat de la Arad către Pecica, pentru a aduce la spitalul din municipiu un copil nou-născut (de aproximativ două săptămâni). În drum spre destinație, după Hanul de la Răscruce, pe marginea drumului stătea o bicicletă deteriorată și azvârlită către partea carosabilă. Șoferul ambulanței a frânat pentru a vedea despre ce este vorba. În acel moment, a apărut un bărbat (probabil proprietarul bicicletei) care a venit aproape de mașină și i-a aruncat o sticlă în parbriz, apoi a luat-o la fugă pe câmp.

  Șoferul Ambulanței nu își poate explica ce anume l-a determinat pe bărbat să facă acest gest. Un motiv plauzibil este că bărbatul ar fi fost beat. La fața locului a sosit un echipaj al Poliției, iar șoferul ambulanței a mers împreună cu Poliția la secția din Pecica pentru a da declarații.

  Din cauza incidentului, Ambulanța nu a mai ajuns acasă la copilul bolnav, fiind nevoie de trimiterea unei alte Ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

  atac-ambulanta-2 atac-ambulanta

  Pe grupul de facebook Radar ARAD incidentul a fost semnalat drept un accident din cauza faptului că Ambulanța era parcată la marginea drumului, în momentul în care șoferul care a făcut fotografia a trecut pe acolo, astfel producându-se confuzia.

  foto Radar ARAD
  foto Radar ARAD

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.