Atacul asupra unei Ambulanțe a împiedicat transportarea unui nou-născut din Pecica la spital

  de Andrei George | 4 decembrie 2016, 8:24 PM | Pecica | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un incident revoltător s-a petrecut în urmă cu câteva ore, în drum spre orașul Pecica. Un bărbat a atacat Ambulanța, fără niciun motiv, determinând-o să nu mai poată ajunge la timp acolo unde fusese solicitată.

  În jurul orei 18:00, o Salvare a plecat de la Arad către Pecica, pentru a aduce la spitalul din municipiu un copil nou-născut (de aproximativ două săptămâni). În drum spre destinație, după Hanul de la Răscruce, pe marginea drumului stătea o bicicletă deteriorată și azvârlită către partea carosabilă. Șoferul ambulanței a frânat pentru a vedea despre ce este vorba. În acel moment, a apărut un bărbat (probabil proprietarul bicicletei) care a venit aproape de mașină și i-a aruncat o sticlă în parbriz, apoi a luat-o la fugă pe câmp.

  Șoferul Ambulanței nu își poate explica ce anume l-a determinat pe bărbat să facă acest gest. Un motiv plauzibil este că bărbatul ar fi fost beat. La fața locului a sosit un echipaj al Poliției, iar șoferul ambulanței a mers împreună cu Poliția la secția din Pecica pentru a da declarații.

  Din cauza incidentului, Ambulanța nu a mai ajuns acasă la copilul bolnav, fiind nevoie de trimiterea unei alte Ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

  atac-ambulanta-2 atac-ambulanta

  Pe grupul de facebook Radar ARAD incidentul a fost semnalat drept un accident din cauza faptului că Ambulanța era parcată la marginea drumului, în momentul în care șoferul care a făcut fotografia a trecut pe acolo, astfel producându-se confuzia.

  foto Radar ARAD
  foto Radar ARAD

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.