Arădenii de toate vârstele au pedalat la marșul bicicliștilor (Foto / Video)

  de Special Arad | 7 May 2016, 1:46 PM | Știri Arad | Video

  1

  Știri Arad. Astăzi, vremea a ținut cu iubitorii ciclismului și le-a oferit o promenadă plăcută tuturor celor prezenți la Primărie, de unde la ora 11:15 s-a dat startul Marșului Bicicliștilor.

  Aceștia au avut liberă trecere pe ruta Primărie – Podgoria – Micălaca (Lidl) – Piața Soarelui – Pasaj Billa – Podgoria – Calea Aurel Vlaicu – UTA – Fortuna – UTA – Calea Victoriei – str. Andrei Șaguna – Poliția Rutieră – str. Mihai Eminescu (IPJ) – Parcul Reconcilierii – Teatru – Piața Avram Iancu – Teatru – Primărie.

  Printre participanți s-au numărat și copii care, supravegheați, au făcut și ei un marș al lor mai mic înconjurând Monumentul Eroilor Revoluției.

  Evenimentul a fost organizat de către Asociația C.E.A.S., în parteneriat cu Asociația Activarium, Centrul Județean de Voluntariat și Poliția Locală Arad care a asigurat ordinea și antemergători pe durata evenimentului.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bravo lor!

   Paralel cu acest eveniment de masă, se desfășura un altul cu o mare încărcătură emoțională pentru iubitorii fotbalului arădean cât și pentru cel în cauză.
   Flavius Domide a împlinit 70 de ani.

   A fost sărbătorit de prieteni, colegii de echipă și fanii Bătrânei Doamne din anii apuși de glorie.

   Cu toate că nu are legătură cu subiectul articolului, nu pot să mă abtin, să remarc că și acest eveniment a fost Mânjit de Obrăznicia lui Falcă, ce și-a permis să se instaleze la masa prezidiului alături de Domnul Domide.
   Nu el era sărbătoritul! Dacă ar fi avut cei 7 ani de acasă, ce evident că nu-i are, ar fi refuzat să se așeze în fața invitaților.

   Dar finalul a fost scârbos. Clubul UTA a oferit prin Președintele lui, tuturor celor prezenți o bucată de gazon de la fostul stadion. M-am dus să-mi iau si eu una. O plibăreață de hârtii pe „domeniul Faraonului de Brad”, striga în gura mare ” mergeți la domnu primar că vi le înmânează el”. Eu i-am răspuns plat „Draguțo, nu-i nevoie să se deranjeze, îmi iau eu singur.”
   În fața primarului se înghesuiau fotografii cumpărați, să surprindă primarul cu toți invitații.

   Parcă nu era voie ca un candidat să ofere „pomene electorale”! Însă obraznicul de Falcă, ce nu are bun simț, a transformat și un eveniment atât de încărcat de emoții și amintiri frumoase, un eveniment dedicat unui Om cu adevărat deosebit, în Campania lui electorală.

   Huiduiam dacă nu erau de față, oameni ce merită doar a fi aplaudați. Iar pe vremuri în tribune, la meciurile UTEI noastre dragi, nu am huiduit o singură dată. Fiindcă eram un public căruia ia fost decernată cupa ferplayului și a sportivitatii.
   Dar Permiteți-mi să huidui aici.

   Huooooo NESIMȚITULE!!!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.