joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Zugrav criminal! I-a tăiat gâtul femeii pentru care lucra pentru că i-a reproșat calitatea lucrării

  de - | 2 iulie 2023, 4:41 PM | Naţional

  1

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat suspectat de comiterea infracţiunii de omor.

  Bărbatul, care lucra ca zugrav şi făcea şi alte munci de amenajare a locuinţei, este acuzat că a tăiat gâtul unei femei care îl angajase pentru astfel de lucrări şi i-a reproşat calitatea execuţiei acestora.

  Crima a avut loc, sâmbătă, într-un apartament din municipiul Satu Mare. Conform digi24.ro, primele date din anchetă arată că o femeie de 48 de ani a angajat un bărbat care muncea ca zugrav să îi realizeze lucrări de renovare a apartamentului.

  La finalul lucrărilor, proprietara apartamentului s-a arătat nemulţumită şi i-a reproşat muncitorului calitatea slabă a lucrărilor.

  Acesta şi-a pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul. Bărbatul a fost ridicat şi, după mai multe ore de audieri, procurorii au decis să îl reţină pe bază de ordonanţă.

  Astăzi, suspectul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, scrie digi24.ro.

  UPDATE

  „Femeia, care fusese de profesie psiholog, activând în urmă cu câțiva ani în urmă la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean, a fost găsită într-o baltă de sânge ieri, după ora 18.00, de un bărbat care îi va efectua lucrări de renovare în apartament. Acesta a fost cel care a și sunat la 112 pentru a alerta, relatează presasm.ro

  Bărbatul a povestit că a sunat-o pe femeie, și el, și soția sa, pe care obișnuiau să o viziteze, dar aceasta nu a răspuns toată ziua la telefon. Din acest motiv, el a mers să vadă ce să întâmplat. În acel moment a găsit-o într-o baltă de sânge.

  Anchetatorii nu au crezut această variantă, descoperind în urma cercetărilor, așa cum bănuiau de la început, că asasinul este chiar muncitorul care renovase apartamentul. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă”, scrie adevarul.ro.

  În timpul audierilor, criminalul a mărturisit fapta. Din câte se pare, conflictul între el și victimă ar fi fost legat de bani. Cei doi nu au reușit să se înțeleagă în ceea ce privește suma pe care victima ar fi trebuit să i-o dea criminalului, care i-a reabilitat recent apartamentul. În momentul în care se certau, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și i-ar fi tăiat gâtul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.