sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Alte zone din municipiu vor rămâne temporar fără apă. Compania de Apă înlocuiește contoarele

  de Special Arad | 23 iunie 2023, 11:48 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania de Apă Arad anunță că pentru înlocuirea vechilor contoare mecanice cu cele noi, contoare inteligente, cu citire la distanță, se va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

  -sâmbătă, 24.06.2023, în intervalul orar 08:00- 17:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe str. Pădurii / prof. univ. dr. Aurel Ardelean (între str. Abatorului și str. Dorobanți) și pe srtăzile Oscar și Nobel;

  -luni, 26.06.2023, în intervalul orar 08:30- 19:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe str. Griviței (între str. Abatorului și str. Dorobanți) și pe str. Gheorghe Doja (între str. Dorobanți și str. Condurașilor).

  Utilizatorii sunt rugați să faciliteze accesul si recomandăm să își asigure, din timp, o rezervă de apă pentru consum și menaj.

  Compania de Apă mulțumește pentru înțelegere!

   

  Citește și: Compania de Apă: peste 11.000 contoare inteligente vor fi montate la Arad • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.