joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Ștafetei la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad

  de Special Arad | 21 noiembrie 2016, 4:04 PM | Știri Arad

  0

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor, poliţiştii arădeni au organizat, împreună cu Fundația Terre des Hommes, evenimentul „Ziua Ștafetei”.

  Ziua Ștafetei  este o campanie-eveniment, inițiată de către Fundația Terre des homes și implementată la nivel național, în cadrul căreia adulții predau ștafeta propriilor meserii unor copii și tineri dornici să le învețe. Sub umbrela campaniei naționale, 16 elevi din cadrul Liceului Adam Muller Guttenbrunn din Arad, au fost sprijiniți de polițiști să-și afirme aspirațiile pentru viitor și să încerce, timp de o oră, profesia la care visează.

  În acest sens, timp de o oră  (în intervalul orar 10.00 – 11.00), Inspectoratul de Poliție Județean Arad şi-a deschis porțile, elevii unei unități școlare din municipiu, având ocazia să cunoască o parte din tainele muncii de poliție.

  Polițiștii au prezentat elevilor autolaboratorul criminalistic, destinat cercetării la fața locului, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor categoriilor de urme existente în câmpul infracțional.

  De asemenea, a fost organizată o expoziție cu armamentul și echipamentele de protecție aflate în dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.